Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na papierówki w pełni, polecam pyszne babeczki idealne do kawki, piknik lub w podróż.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13365
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41978
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5090
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45882
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 13365
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41978
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 5090
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45882
Składniki
Jabłka umyj, usuń gniazda i pokrój w drobną kostkę i posyp cynamonem . Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj olej, sok z cytryny oraz serek waniliowy, wymieszaj .
Dodaj przesianą mąkę z proszkiem oraz jabłka, wymieszaj. Papilotki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piec 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem. Smacznego .