Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na papierówki w pełni, polecam pyszne babeczki idealne do kawki, piknik lub w podróż.
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2934
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 882
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2425
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6748
Składniki
Jabłka umyj, usuń gniazda i pokrój w drobną kostkę i posyp cynamonem . Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj olej, sok z cytryny oraz serek waniliowy, wymieszaj .
Dodaj przesianą mąkę z proszkiem oraz jabłka, wymieszaj. Papilotki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piec 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem. Smacznego .