Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na papierówki w pełni, polecam pyszne babeczki idealne do kawki, piknik lub w podróż.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22797
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15206
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45736
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22797
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15206
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45736
Składniki
Jabłka umyj, usuń gniazda i pokrój w drobną kostkę i posyp cynamonem . Jajka ubij z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj olej, sok z cytryny oraz serek waniliowy, wymieszaj .
Dodaj przesianą mąkę z proszkiem oraz jabłka, wymieszaj. Papilotki napełniaj ciastem do 3/4 wysokości i piec 25 minut w temperaturze 180 st. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem. Smacznego .