Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najprostsze czekoladowe babeczki na świecie. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowaniu, zachwycą smakiem i zapachem. Są miękkie i delikatne, pyszne. Radość domowników gwarantowana.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13051
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2424
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3576
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4422
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13051
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2424
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3576
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4422
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki mokre, następnie dodajemy do nich składniki płynne. Mieszamy by nie powstały grudki, a składniki dobrze się połączyły. Ciasto przekładamy do formy na muffinki do 1/2 jej wysokości. Na środku każdej babeczki wtykamy po kostce czekolady. Czekoladę przykrywamy porcją ciasta, tak aby wypełnić formę na muffinki do ¾ wysokości. Babeczki pieczemy w temperaturze 180st 25 minut, do suchego patyczka.