Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najprostsze czekoladowe babeczki na świecie. Mimo iż są proste i szybkie w przygotowaniu, zachwycą smakiem i zapachem. Są miękkie i delikatne, pyszne. Radość domowników gwarantowana.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13551
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 886
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13551
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 886
Składniki
W jednej misce mieszamy składniki mokre, następnie dodajemy do nich składniki płynne. Mieszamy by nie powstały grudki, a składniki dobrze się połączyły. Ciasto przekładamy do formy na muffinki do 1/2 jej wysokości. Na środku każdej babeczki wtykamy po kostce czekolady. Czekoladę przykrywamy porcją ciasta, tak aby wypełnić formę na muffinki do ¾ wysokości. Babeczki pieczemy w temperaturze 180st 25 minut, do suchego patyczka.