Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w przygotowaniu oraz smaczne. Polecam na zabawę sylwestrową :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
W jednym naczyniu należy połączyć suche składniki. Mąkę przesianą z proszkiem sodą i kakaem, chilli, cynamon, cukier i posiekaną czekoladę. W osobnym naczyniu mokre składniki mieszamy ze sobą. Czyli mleko, olej, jajka. Wymieszane mokre składniki wlewamy do naczynia z suchymi. Mieszamy szpatułką lub łyżką. Gotową masę wylewamy do foremek, pozostawiamy centymetr od brzegów. Po włożeniu do piekarnika, temperaturę zmniejszamy do 180*. Pieczemy 20-25 minut opcja dół. Smacznego.