Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie w przygotowaniu babeczki z czerwoną porzeczką, bardzo puszyste lekko kwaskowe idealne na każdą okazję.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3207
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 984
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 860
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3207
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 984
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 860
Składniki
Masło rozpuścić, wystudzić. Jajka ubij ze szczyptą soli, cukrem i cukrem waniliowym dodaj roztopione masło, sok z cytryny i mleko.
Mąkę przesiej z proszkiem i sodą dodaj do ciasta.Dokładnie wymieszaj. Do papilotek nakładaj po łyżeczce ciasta posyp kilkoma porzeczkami przykryj druga łyżka ciasta wierzch również posyp owocami porzeczek.
Blaszkę wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. Piecz 25 minut. Z podanych składników wychodzi 12 babeczek. Smacznego.