Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie w przygotowaniu babeczki z czerwoną porzeczką, bardzo puszyste lekko kwaskowe idealne na każdą okazję.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33788
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7942
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 64
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33788
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 7942
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 64
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 224
Składniki
Masło rozpuścić, wystudzić. Jajka ubij ze szczyptą soli, cukrem i cukrem waniliowym dodaj roztopione masło, sok z cytryny i mleko.
Mąkę przesiej z proszkiem i sodą dodaj do ciasta.Dokładnie wymieszaj. Do papilotek nakładaj po łyżeczce ciasta posyp kilkoma porzeczkami przykryj druga łyżka ciasta wierzch również posyp owocami porzeczek.
Blaszkę wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. Piecz 25 minut. Z podanych składników wychodzi 12 babeczek. Smacznego.