Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki kuszą swoim wyglądem a tym samym uzależniają ;)
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23150
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23150
Składniki
Galaretkę przygotować w 0,4 l wody. Odstawić do lekkiego stężenia.
Ubić śnieżkę, pod koniec ubijania wlewać partiami tężejącą galaretkę. Miksować. Ubitą masę przekładać na korpusy ciasteczkowe i dekorować dowolnymi owocami. Smacznego.