Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki kuszą swoim wyglądem a tym samym uzależniają ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8439
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 520
Składniki
Galaretkę przygotować w 0,4 l wody. Odstawić do lekkiego stężenia.
Ubić śnieżkę, pod koniec ubijania wlewać partiami tężejącą galaretkę. Miksować. Ubitą masę przekładać na korpusy ciasteczkowe i dekorować dowolnymi owocami. Smacznego.