Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu ,a jeszcze szybsza w znikaniu..;)
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 327
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Wykonanie: Całe jajka ubijamy z cukrami na gęstą i puszystą masę(na parze).Mąke , budyń i kakao przesiewamy przez sito i mieszamy razem z proszkiem.Dodajemy do ubitych jaj,cały czas delikatnie ubijając.Gdy składniki się połączą,wlewamy roztopione,gorące masło,nie przerywając ubijania.Pieczemy w temp.190 stopni,czas pieczenia 45 min. Polewa czekoladowa: Podgrzewamy śmietankę ,dodajemy połamaną czekoladę i cały czas mieszamy,aż do rozpuszczenia czekolady.