Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu ,a jeszcze szybsza w znikaniu..;)
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 451
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666392
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 169
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 767
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5853
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1014
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 451
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666392
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 169
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 767
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5853
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1014
Składniki
Wykonanie: Całe jajka ubijamy z cukrami na gęstą i puszystą masę(na parze).Mąke , budyń i kakao przesiewamy przez sito i mieszamy razem z proszkiem.Dodajemy do ubitych jaj,cały czas delikatnie ubijając.Gdy składniki się połączą,wlewamy roztopione,gorące masło,nie przerywając ubijania.Pieczemy w temp.190 stopni,czas pieczenia 45 min. Polewa czekoladowa: Podgrzewamy śmietankę ,dodajemy połamaną czekoladę i cały czas mieszamy,aż do rozpuszczenia czekolady.