Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka czekoladowo-miodowa to świetna propozycja na Świąteczny Stół. Polecam wypróbowanie przepisu. Smacznego ;)
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2028
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 342
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 762
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17220
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2028
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 342
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 762
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17220
Składniki
W garnuszku umieszczamy masło, miód i wodę. Podgrzewamy aż składniki się rozpuszczą. Następnie dodajemy czekoladę połamaną w kostkę i odstawiamy na chwilę. Następnie mieszamy i studzimy.
Następnie mieszankę wlewamy do większej miski. Dodajemy jajka i cukier, mąkę, proszek do pieczenia, sodę i kakao. Mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Blaszkę 30x11 wykładamy papierem do pieczenia, wykładamy masę. Pieczemy około 60 minut do suchego patyczka. Studzimy. Czekoladę rozpuszczamy i polewamy upieczone ciasto. Smacznego ;)