Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka czekoladowo-miodowa to świetna propozycja na Świąteczny Stół. Polecam wypróbowanie przepisu. Smacznego ;)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 100
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 100
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 56
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
W garnuszku umieszczamy masło, miód i wodę. Podgrzewamy aż składniki się rozpuszczą. Następnie dodajemy czekoladę połamaną w kostkę i odstawiamy na chwilę. Następnie mieszamy i studzimy.
Następnie mieszankę wlewamy do większej miski. Dodajemy jajka i cukier, mąkę, proszek do pieczenia, sodę i kakao. Mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Blaszkę 30x11 wykładamy papierem do pieczenia, wykładamy masę. Pieczemy około 60 minut do suchego patyczka. Studzimy. Czekoladę rozpuszczamy i polewamy upieczone ciasto. Smacznego ;)