Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka jest bardzo smaczna i wilgotna. Można nie dodawać kakao i zrobić tylko jasną babkę.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8356
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2900
Polecam.
Odsłon: 1587
Polecam.
Odsłon: 467
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8356
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2900
Polecam.
Odsłon: 1587
Polecam.
Odsłon: 467
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Gdy powstanie jednolita masa, nadal miksując, dodawać po trochu mąkę, a następnie proszek do pieczenia. Na końcu dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podzielić ciasto na dwie części, do jednej dodać kakao. Ciasto przelać do foremki. Piec około 40 minut w temperaturze 160 stopni C. SMACZNEGO !!!