Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka jest bardzo smaczna i wilgotna. Można nie dodawać kakao i zrobić tylko jasną babkę.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424901
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10681
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424901
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10681
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Gdy powstanie jednolita masa, nadal miksując, dodawać po trochu mąkę, a następnie proszek do pieczenia. Na końcu dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podzielić ciasto na dwie części, do jednej dodać kakao. Ciasto przelać do foremki. Piec około 40 minut w temperaturze 160 stopni C. SMACZNEGO !!!