Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babka jest bardzo smaczna i wilgotna. Można nie dodawać kakao i zrobić tylko jasną babkę.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 382
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3511
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 123
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 238
Składniki
Jajka zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym. Gdy powstanie jednolita masa, nadal miksując, dodawać po trochu mąkę, a następnie proszek do pieczenia. Na końcu dodać majonez i dokładnie wymieszać. Podzielić ciasto na dwie części, do jednej dodać kakao. Ciasto przelać do foremki. Piec około 40 minut w temperaturze 160 stopni C. SMACZNEGO !!!