Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i pyszne ciasto z owocami zarówno świeżymi jak i mrożonymi.
Jajka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym ok. 3 minut aż zrobią się puszyste. Ciągle miksując dodajemy olej. Następnie na zmianę dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenie i jogurt. Ciasto przelewamy do formy wysmarowanej masłem i wysypanej mąką lub wyłożonej papierem do pieczenia ( u mnie keksówka o wymiarach 30/11cm). Wierzch posypujemy umytymi i osuszonymi borówkami lekko oprószonymi mąką, lub mrożonymi borówkami lekko oprószonymi mąką. Wkładamy do piekarnika i pieczemy ok godziny w 170 stopniach C, funkcja góra/dół (do suchego patyczka). Po wyjęciu i wystudzeniu możemy posypać cukrem pudrem.
Smacznego :) Zapraszam na blog www.pyszotki.pl
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 62
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 50
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 26
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 62
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 50
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 62
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem i cukrem waniliowym ok. 3 minut aż zrobią się puszyste. Ciągle miksując dodajemy olej. Następnie na zmianę dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenie i jogurt. Ciasto przelewamy do formy wysmarowanej masłem i wysypanej mąką lub wyłożonej papierem do pieczenia ( u mnie keksówka o wymiarach 30/11cm). Wierzch posypujemy umytymi i osuszonymi borówkami lekko oprószonymi mąką, lub mrożonymi borówkami lekko oprószonymi mąką. Wkładamy do piekarnika i pieczemy ok godziny w 170 stopniach C, funkcja góra/dół (do suchego patyczka). Po wyjęciu i wystudzeniu możemy posypać cukrem pudrem. Smacznego :) Zapraszam na blog www.pyszotki.pl
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Marlenka
Desery
Ciasto red velvet
Desery
Ciasto parzone
Desery
Bananoffee z płatkami owsianymi
Ciasto Marlenka
Marlenka to ciasto, które pokochają miłośnicy miodowników i kajmaku! Wygląda...
Odsłon: 283
Ciasto red velvet
Red velvet – ciasto niezwykle popularne w Stanach Zjednoczonych – to idealna...
Odsłon: 541