Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwalam ja tak,poniewaz prawie wszystkie proporcje skladnikow odmierza sie od kubeczka po jogurcie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5051
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5884
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7678
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5051
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5884
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7678
Składniki
Jajka ubic dokladnie z cukrem,powoli dodawac olej,caly czas miksujac,potem dodac jogurt i otarta skorke cytryny.
Przesiana make z proszkiem dodawac powoli do reszty.
Mase wlac do natluszczonej i oprószonej bulka tarta formy keksowej.
Wstawic do nagrzanego do 175º-180º C piekarnika i piec 35-40 minut,do suchego patyczka.Smacznego.