Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, polecam.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11035
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6330
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13296
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5063
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11035
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6330
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5405
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13296
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5063
Składniki
Margarynę o temperaturze pokojowej ucieramy z cukrem. Stopniowo dodajemy po jednym jajku, mąkę wymieszaną z proszkiem i mleko. Wszystko dokładnie ucieramy. Około 1/3 masy odkładamy i dodajemy do niej kakao i kokos. Do reszty masy wsypujemy budyń bananowy. Do przygotowanej blaszki nakładamy najpierw masę ciemną potem jasną. Pieczemy w 160-180 C przez ok. 40 minut.