Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowy smak, polecam.
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 173
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 169
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 444
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 173
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 169
Przepis na fasolkę po bretońsku. Tej kultowej potrawy nie trzeba nikomu przed...
Odsłon: 444
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 107
Składniki
Margarynę o temperaturze pokojowej ucieramy z cukrem. Stopniowo dodajemy po jednym jajku, mąkę wymieszaną z proszkiem i mleko. Wszystko dokładnie ucieramy. Około 1/3 masy odkładamy i dodajemy do niej kakao i kokos. Do reszty masy wsypujemy budyń bananowy. Do przygotowanej blaszki nakładamy najpierw masę ciemną potem jasną. Pieczemy w 160-180 C przez ok. 40 minut.