Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super babka na stół wielkanocny.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2725
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1528
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2725
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1528
Składniki
Wykonanie: Wszystkie sypkie składniki bez cukru wymieszać. Cukier utrzeć z jajkami, majonezem do białości, wsypać składniki sypkie, dokładnie wymieszać szpatułką. Gotowe ciasto przelać do formy wcześniej posmarowanej tłuszczem i oprószoną bułką tartą o średnicy 23 cm. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180-185 stopni i piec około 35 minut. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem.