Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super babka na stół wielkanocny.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1354
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12785
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4259
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1354
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12785
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4259
Składniki
Wykonanie: Wszystkie sypkie składniki bez cukru wymieszać. Cukier utrzeć z jajkami, majonezem do białości, wsypać składniki sypkie, dokładnie wymieszać szpatułką. Gotowe ciasto przelać do formy wcześniej posmarowanej tłuszczem i oprószoną bułką tartą o średnicy 23 cm. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180-185 stopni i piec około 35 minut. Po upieczeniu ostudzić i posypać cukrem pudrem.