Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo wilgotna babka marmurkowa z czereśniami
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4693
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44459
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 196
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 166
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4693
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44459
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 196
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 166
Składniki
proszek, mąkę, sól mieszamy w misce
miękkie masło ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym. Pod koniec ubijania dodając kolejno po jajku.
Następnie dodajemy mąkę na przemian z mlekiem. Ciasto dzielimy na pół i do jednej połowy dodajemy kakao.
Do wysmarowanej i posypanej manną blachy wykładamy ciasto jasne wrzucamy kilka wydrylowanych wiśni potem dodajemy ciemne i mieszamy patyczkiem.
Pieczemy ok 40 minut w temp 160-170 st