Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12357
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7028
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4579
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12357
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7028
Składniki
Zoltka utrzec z margaryna. Bialka ubic z cukrem. Wszystko razem wymieszac na koniec dodac maki i proszek. Ciasto wylozyc do formy. Do ok 1/3 ciasta dodac kakao i wylozyc na gore. Piec 50 min w 180 `C SMACZNEGO!!