Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Festiwal dla oka i podniebienia!Babka szpinakowa z truskawkami, bialym ganache i kandyzowanymi platkami róz!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4581
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 8291
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3060
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 652
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4581
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 8291
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3060
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 652
Składniki
Jajka,cukie ,wanilie dobrze ubiajmy.Dodajemy olej.Dodajemy przesiana make z proszkiem do pieczenia i na koniec bardzo dobrze odcisniety i zbledowany szpinak szpinak . Ciasto wylewamy do wysmarowanej maslem Keksówki 28-11 cm. Na górze ciasta ukladamy truskawki.
Pieczemy 180 stopni góra/dól przez ok.45 min Bialy Ganache: 40g bialej czekolady ,rozpuszczonej w kapieli wodnej 120ml smieranki kremówki,cieplej wlewamy do czekolady i dobrze mieszamy-gotowe!Odstawiamy do ostygniecia i wlewamy na babke. SMACZNEGO!