Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna na niedzielę lub święta.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5860
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 319
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5860
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 319
Składniki
Jajka utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i partiami dosypuj do masy jajecznej.
Cienkim strumieniem wlej olej i wodę i wymieszaj na małych obrotach do połączenia.
Gotowe ciasto podziel na dwie części, do jednej dodaj kakao a do drugiej mąkę. Wymieszaj
Keksówkę o wymiarach 13x25 wyłóż papierem do pieczenia i wlej na przemian ciasto białe, ciemne aż do wyczerpania. Piec około 35 minut lub do suchego patyczka. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.