Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna ,prosta w wykonaniu babka a przede wszystkim zawsze się udaje.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15072
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2299
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8869
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15072
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2299
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8869
Składniki
Wykonanie: Tłuszcz z cukrem utrzeć do białości dodać kolejno żółtka ,sok z jednej cytryny ,mąkę i proszek rozpuszczony w mleku ,olejek cytrynowy, rodzynki a na sam koniec ubite białka ,delikatnie całość mieszając.Piec około 1 godziny .Babkę polewamy czekoladą mleczną lub deserową lukrem, dekoracja (według uznania)
Smacznego !!!