Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę. Dodać cukier i cukier waniliowy i dalej ucierać. Następnie dodać żółtka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia a na końcu olej i zmiksować.
Ciasto podzielić na dwie części. Większą część wylać na blachę a do mniejszej dodać kajmak i zmiksować. Wyłożyć na ciasto białe.
Piec w 150 stopniach do tak zwanego suchego patyczka. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.