Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2809
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę. Dodać cukier i cukier waniliowy i dalej ucierać. Następnie dodać żółtka i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia a na końcu olej i zmiksować.
Ciasto podzielić na dwie części. Większą część wylać na blachę a do mniejszej dodać kajmak i zmiksować. Wyłożyć na ciasto białe.
Piec w 150 stopniach do tak zwanego suchego patyczka. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.