Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis na babkę z kukurydzy. Polecam ten przepis, wspaniale komponuje się z dobrą herbatką.
Na moim stole zawsze stoi butelka z keczupem i właściwie ciągle po nią ktoś s...
Odsłon: 20773
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 872
Szybkie ciasto z kremem o smaku ajerkoniakowym zrobione z upieczonego biszkop...
Odsłon: 910
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 608
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 872
Szybkie ciasto z kremem o smaku ajerkoniakowym zrobione z upieczonego biszkop...
Odsłon: 910
Dzisiaj zapraszam na pyszną i szybką surówkę, którą moi chłopcy uwielbiają, a...
Odsłon: 608
Składniki
Wykonanie: Masło roztopić i ostudzić. Kukurydze dobrze odsączyć i zmiksować z mleczkiem i cynamonem. Żółtka ubić z cukrem i połączyć z kukurydzą. Dodać masło, mąkę, proszek do pieczenia, wymieszać mikserem. Białka ubić na sztywno i połączyć z ciastem, lekko zamieszać. Ciasto przelać do formy keksowej. Piec w temperaturze 180 stopni przez 45 minut.
Przepisy Desery
Desery
Tort jojo
Desery
Babeczki wielkanocne
Desery
Mazurek z masą śmietanowo czekoladową
Desery
Mazurek z masą śmietanowo kajmakową
Tort jojo
Tort, chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracochłonny. Jego wyk...
Odsłon: 2
Babeczki wielkanocne
Ekspresowe babeczki wielkanocne ze składników, które macie już w swojej kuchn...
Odsłon: 1024