Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis na babkę z kukurydzy. Polecam ten przepis, wspaniale komponuje się z dobrą herbatką.
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1244
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1274
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 691
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 119
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Ser...
Odsłon: 1244
Stek kalafiorowy to prosty przepis na danie inspirowane kuchnią włoską, który...
Odsłon: 1274
Prosty, łatwy w przygotowaniu , puszysty i smaczny sernik na sobotnie popołud...
Odsłon: 691
Przepis na polewę jest bardzo prosty i łatwy , a polewa smaczna, łatwo się ni...
Odsłon: 119
Składniki
Wykonanie: Masło roztopić i ostudzić. Kukurydze dobrze odsączyć i zmiksować z mleczkiem i cynamonem. Żółtka ubić z cukrem i połączyć z kukurydzą. Dodać masło, mąkę, proszek do pieczenia, wymieszać mikserem. Białka ubić na sztywno i połączyć z ciastem, lekko zamieszać. Ciasto przelać do formy keksowej. Piec w temperaturze 180 stopni przez 45 minut.