Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit ciastko na szybko bo zrobione w mikrofalówce, ciasto bez mąki, można go zrobić również bez cukru.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 4
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2080
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4074
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 4
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 770
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2080
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4074
Składniki
Banana obrać ze skóry i pokroić na plasterki. Kawałki banana wrzucić do naczynia blendera. Wbić jajko i wsypać kakao. Jeśli banan nie jest wystarczająco dojrzały i słodki, to można dodać łyżeczkę cukru pudru. Wszystko zmiksować blenderem na jednolitą masę. Masę przelać do porcelanowego kubka i wstawić do mikrofali. Piec trzy minuty na mocy 750W. W trakcie pieczenia ciasto mocno rosło w góre, ale nie wykipiało mi z kubka. Po wyłączeniu kuchenki opada. Po upieczeniu ciasto wyjąć z kubka na talerzyk i udekorować je roztopioną gorzką czekoladą lub zajadać prosto z kubka bez żadnych dodatków.