Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 64 Ocena: 1644
Dodano: 31.05.2010
Odsłon: 7310
banany układamy na grillu i grillujemy do momentu aż skórka będzie czarna obracając je co pewien czas.Przekładamy na talerzyki i dodajemy bitą śmietanę.SMACZNEGO!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

violetta035 05 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
ja tez kiedys próbowałam polewać je alkoholem po grilowaniu , ale jednak wychodzą lepsze jak się alkohol " przegryzie " wewnątrz z banankiem :) jak to mówią czlowiek całe zycie sie uczy i poznaje nowe opcje starych przepisów :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

suri 31 maja 2010Zgłoś do usunięcia
ja często ale to już dla dorosłych po upieczeniu na talerzykach polewam je rumem.Z czekoladą nie próbowałam. Dzięki za nowe pomysły0 Kto głosował? | Odpowiedz

reniulka666 31 maja 2010Zgłoś do usunięcia
ja dodaje w środek jeszcze czekoladę mleczną:D0 Kto głosował? | Odpowiedz

violetta035 31 maja 2010Zgłoś do usunięcia
ja tez często robię takie bananki na grilu tyle ze przed położeniem na ruszt nasączam je troszke rumem lub innym alkoholem , zalezy co kto lubi :) , ( wystarczy strzykawka z igiełka i jedna lub dwie maluteńkie dziureczki ) ale wtedy to wersja juz nie dla dzieci....0 Kto głosował? | Odpowiedz

oliwia_winna 31 maja 2010Zgłoś do usunięcia
niesamowity przepis. masz może jakiś dobry, sprawdzony sposób na pieczone jabłaka, albo gruszki z bitą śmietaną lub bez tej śmietany?0 Kto głosował? | Odpowiedz