Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowuję je dla najmłodszych członków naszej rodziny ale i starsi chętnie po nie sięgają.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Tak przygotowane ciasto odstawiamy na pół godziny by gluten w mące nabrał siły.
Banany obrać, przekroić na pół a każdą połówkę jeszcze przeciąć wzdłuż. Zanurzać w cieście naleśnikowym i smażyć z obu stron do delikatnego zrumienienia. Odsączyć na papierowym ręczniku. Przed podaniem oprószyć cukrem pudrem lub polać syropem klonowym albo płynnym miodem.