Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowuję je dla najmłodszych członków naszej rodziny ale i starsi chętnie po nie sięgają.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
Tak przygotowane ciasto odstawiamy na pół godziny by gluten w mące nabrał siły.
Banany obrać, przekroić na pół a każdą połówkę jeszcze przeciąć wzdłuż. Zanurzać w cieście naleśnikowym i smażyć z obu stron do delikatnego zrumienienia. Odsączyć na papierowym ręczniku. Przed podaniem oprószyć cukrem pudrem lub polać syropem klonowym albo płynnym miodem.