Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, bezglutenowe gofry z mąki gryczanej.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3287
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1293
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1810
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 588
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3287
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1293
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1810
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 588
Składniki
Wymieszać wszystkie suche składniki (mąkę, sodę, proszek, sól i cukier)
Dodać mleko, wodę, jaja, tłuszcz i ocet i dokładnie wymieszać.
Ciasto wylać na rozgrzaną gofrownicę i piec przez kilka minut na najwyższej mocy.
Wyjąć z gofrownicy, ostudzić na kratce i podawać z ulubionymi dodatkami (masłem orzechowym, owocami, jogurtem, gorzką czekoladą, syropem klonowym, miodem i z czym tylko dusza zapragnie.