Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna ryba. A to najłatwiejszy sposób usmażenia ryby. Można podać z ulubionym sosem np. czosnkowym.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40682
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1065
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 261
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3404
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40682
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1065
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 261
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3404
Składniki
Rybę rozmrozić i delikatnie umyć. Podzielić na porcje. Dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Każdy kawałek delikatnie posolić i oprószyć mąką pszenną. Nadmiar mąki strzepywać. Kolejno każdy kawałek zamaczać w rozbełtanych jajkach i smażyć na oleju na złoty kolor po obydwu stronach. Każdy kawałek odkładać na papierowy ręcznik, żeby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Rybę podać z ulubioną sałatką np z kapusty i ulubionym sosem np. czosnkowym. Smacznego.