Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna ryba. A to najłatwiejszy sposób usmażenia ryby. Można podać z ulubionym sosem np. czosnkowym.
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 342
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1031
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1279
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 73
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 342
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 1031
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1279
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 73
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 67
Składniki
Rybę rozmrozić i delikatnie umyć. Podzielić na porcje. Dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Każdy kawałek delikatnie posolić i oprószyć mąką pszenną. Nadmiar mąki strzepywać. Kolejno każdy kawałek zamaczać w rozbełtanych jajkach i smażyć na oleju na złoty kolor po obydwu stronach. Każdy kawałek odkładać na papierowy ręcznik, żeby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Rybę podać z ulubioną sałatką np z kapusty i ulubionym sosem np. czosnkowym. Smacznego.