Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna ryba. A to najłatwiejszy sposób usmażenia ryby. Można podać z ulubionym sosem np. czosnkowym.
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 18
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 53
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 25
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 166
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 18
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 53
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 25
Składniki
Rybę rozmrozić i delikatnie umyć. Podzielić na porcje. Dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Każdy kawałek delikatnie posolić i oprószyć mąką pszenną. Nadmiar mąki strzepywać. Kolejno każdy kawałek zamaczać w rozbełtanych jajkach i smażyć na oleju na złoty kolor po obydwu stronach. Każdy kawałek odkładać na papierowy ręcznik, żeby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Rybę podać z ulubioną sałatką np z kapusty i ulubionym sosem np. czosnkowym. Smacznego.