Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna ryba. A to najłatwiejszy sposób usmażenia ryby. Można podać z ulubionym sosem np. czosnkowym.
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5066
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203308
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5066
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1203308
Składniki
Rybę rozmrozić i delikatnie umyć. Podzielić na porcje. Dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami. Każdy kawałek delikatnie posolić i oprószyć mąką pszenną. Nadmiar mąki strzepywać. Kolejno każdy kawałek zamaczać w rozbełtanych jajkach i smażyć na oleju na złoty kolor po obydwu stronach. Każdy kawałek odkładać na papierowy ręcznik, żeby pozbyć się nadmiaru tłuszczu. Rybę podać z ulubioną sałatką np z kapusty i ulubionym sosem np. czosnkowym. Smacznego.