Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo atrakcyjny deser dla naszych milusińskich czyli banany w czekoladzie z kokosem, może być doskonałym podwieczorkiem, bo smakuje naprawdę wybornie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7561
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7561
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 197
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2331
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 523
Składniki
Banany obieramy, przekrawamy wzdłuż a następnie w poprzek na mniejsze części.
Czekoladę łamiemy na mniejsze kawałki i rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Do czekolady dodajemy margarynę i cukier. Całość mieszamy do momentu aż wszystkie składniki dokładnie się rozpuszczą. Banany nabijamy na patyczki do szaszłyków, maczamy w sosie czekoladowym i obtaczamy w wiórkach kokosowych. Deser wstawiamy do lodówki na 2 godziny.