Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe batoniki własnej roboty. Nie ma w nich żadnych dodatków konserwujących, emulgatorów i kto wie czego jeszcze. Robi się je szybko. Trzeba jednak poczekać kilka godzin, aż będą gotowe do zjedzenia.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10406
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5997
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5316
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12852
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4594
Składniki
Czekoladę pokroić na kawałki. Razem z mlekiem dać ją do miseczki. Następnie rozpuścić nad parą wodną. Wymieszać z miodem, gdy nieco przestygnie. Do miseczki z płynną czekoladą dodać lekko uprażony na patelni sezam i jagły ekspandowane. Wymieszać. Całą masę przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Dokładnie pougniatać. Dać do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.