Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe batoniki własnej roboty. Nie ma w nich żadnych dodatków konserwujących, emulgatorów i kto wie czego jeszcze. Robi się je szybko. Trzeba jednak poczekać kilka godzin, aż będą gotowe do zjedzenia.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420279
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1702
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119702
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420279
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1702
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119702
Składniki
Czekoladę pokroić na kawałki. Razem z mlekiem dać ją do miseczki. Następnie rozpuścić nad parą wodną. Wymieszać z miodem, gdy nieco przestygnie. Do miseczki z płynną czekoladą dodać lekko uprażony na patelni sezam i jagły ekspandowane. Wymieszać. Całą masę przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Dokładnie pougniatać. Dać do lodówki na kilka godzin, a najlepiej na całą noc.