Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sposób na wykorzystanie białek
Forszmak to rewelacyjny sposób na wykorzystanie wędlin i mięs, które zostały...
Odsłon: 7430
Ciasto na zimno powstało na bazie starego przepisu na tort kokosowy. Przepis...
Odsłon: 10330
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 776
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 246
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 829
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 776
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 246
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 829
Składniki
Ubijamy białka na bardzo sztywną pianę ze szczyptą soli. Ciągle ubijając dodajemy cukier puder partiami. Ubijamy do całkowitego roztarcia cukru i do uzyskania lśniącej bardzo gęstej masy. Przekładamy do rękawa cukierniczego i wyciskamy bezy na brytfannę wyłożoną papierem do pieczenia. Piekłam jednocześnie dwie blachy na 100 stopni prze 45 minut z termoobiegiem. po tym czasie uchyliłam i wyłączyłam piekarnik. Moim zdaniem Bezy warto przechowywać w pudełku plastikowym szczelnie zamkniętym. Nie tracą swojej kruchości. smacznego:)
Przepisy Desery
Desery
Gniazdka z piekarnika
Desery
Biały blok czekoladowy
Desery
Ciasteczka maślane - domino
Desery
Keto pączki serowe
Gniazdka z piekarnika
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 934
Biały blok czekoladowy
Biała wersja popularnego bloku czekoladowego, a przy okazji porządki w słodyc...
Odsłon: 64