Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnoręcznie wykonane czekoladki kokosowe z niecodziennym dodatkiem. To właśnie jest czas na zdobycie młodych pędów sosny, wiosna w tym roku przyszła wcześnie a z wielkim przytupem.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 73
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 203
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 253
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 423
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 73
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 203
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 253
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 423
Składniki
Niedojrzałe męskie pędy sosny płuczę, osuszam i ręką ocieram zielone kuleczki z pędu. Wiórki lekko rozdrabniam w młynku do kawy. Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej, dodaję mleko, wiórki kokosowe i zielone ziarenka sosny.
Łyżeczką przekładam ciepłą czekoladę do foremek i schładzam w lodówce, lub zamrażalce.