Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny biszkopt migdałowy bez mąki pszennej oraz cukru - idealny dla diabetyków oraz dbających o zdrowie i smukłą sylwetkę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14342
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16405
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6597
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14342
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1669
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16405
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6597
Składniki
Ubijam 3 jajka z 2 łyżkami ksylitolu na puszystą masę. Do mąki migdałowej dodaję łyżeczkę sody i łączę z mąką. Przesiewam do jajek z ksylitolem. Piekę w 174 C ok. 40 minut.