Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon truskawkowy już otwarty, pierwsze ciasto z truskawkami gotowe.
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2677
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2342
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 687
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1271
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2677
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2342
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 687
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1271
Składniki
Margarynę ucieramy z cukrem dodajemy cukier waniliowy i ucieramy aż cukier się dobrze utrze. Następnie dodajemy jajka i dalej ucieramy. Na koniec dodajemy olej mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, jogurt. Wszystko dokładnie mieszamy. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Wylewamy ciasto. Do środka wciskamy truskawki. Pieczemy w temperaturze 180 stopni C. ok. 60 min.