Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny biszkopt z masą makową zapraszam po przepis
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5512
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9339
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 766
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5512
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9339
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 182
Składniki
Biszkopt ;Jajka z cukrem ubijam na puszysta masę dodaje mąkę z proszkiem i kakao dokładnie mieszam, ciasto wlewam do formy 24 cm wyłożonej papierem i piekę biszkopt w nagrzanym piekarniku 200 stopniach 30 minut .Biszkopt po upieczeniu zostawiam by ostygł .
Masa śmietanowa ;cukier puder daje do miski wsypuje smietanex i wlewam schłodzoną śmietanę ubijam na sztywno.
Ostudzony biszkopt dziele na 2 blaty, pierwszy blat wkładam do formy w której piekłam ciast wykladam poł puszki masy makowej równam na nią wykladam polowe masy śmietanowej przykrywam drogim plackiem resztę masy śmietanowej wykładam na wierzch ciasta równam i posypuje drobno pokrojonymi orzec Po dokładne wykonanie zapraszam na film.