Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...smak PRL-u ! W dzieciństwie babcia często robiła nam takie rarytaski ;-)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 83
Składniki
Margarynę,cukier i wodę roztopić w rondelku na małym ogniu.Dodać kakao i mleko w proszku,wymieszać bardzo dokładnie.Można zmiksować mikserem.Potem wsypać herbatniki,ryż,bakalie i dokładnie wymieszać. Przełożyć masę do jednorazowej,prostokątnej foremki ( 10x24) i wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO