Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...smak PRL-u ! W dzieciństwie babcia często robiła nam takie rarytaski ;-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8193
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8193
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 424
Składniki
Margarynę,cukier i wodę roztopić w rondelku na małym ogniu.Dodać kakao i mleko w proszku,wymieszać bardzo dokładnie.Można zmiksować mikserem.Potem wsypać herbatniki,ryż,bakalie i dokładnie wymieszać. Przełożyć masę do jednorazowej,prostokątnej foremki ( 10x24) i wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO