Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...smak PRL-u ! W dzieciństwie babcia często robiła nam takie rarytaski ;-)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1009
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1009
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 130
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4196
Składniki
Margarynę,cukier i wodę roztopić w rondelku na małym ogniu.Dodać kakao i mleko w proszku,wymieszać bardzo dokładnie.Można zmiksować mikserem.Potem wsypać herbatniki,ryż,bakalie i dokładnie wymieszać. Przełożyć masę do jednorazowej,prostokątnej foremki ( 10x24) i wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO