Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1625
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1625
Składniki
Podgrzać (nie gotować) mleko + masło - do rozpuszczenia. Następnie dodać cukier i mieszać aż do rozpuszczenia. Przelać ciepłą zawartość do miski dodać kakao oraz mleko w proszku i wszystko zmiksować na gładką masę.
Następnie dodać migdały, ryż prażony, połamane herbatniki - wymieszać łyżką. Wylać do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Pozostawić Wyciągnąć z formy i pokroić na kwadraty. Obtoczyć w kokosie i GOTOWE :)