Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kawki polecam smaczne szybkie ciasteczka
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6774
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5588
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11883
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6774
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5588
Składniki
1.Ciasto francuskie pokrój na kwadraty. 2.Serek homogenizowany wymieszaj z jedną łyżeczką budyniu. 3.Na każdym kwadracie po rób kleksy.
4.Na kleksach ułóż owoce. Roztrzep jajko i za pomocą pędzelka rozsmaruj jajko na brzegach każdego ciasteczka. Następnie posyp cukrem brązowym. 5.Piekarnik nagrzej góra dół 200st. Zapiekaj 35-40min. Szybko i smacznie. Polecam :)