Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kawki polecam smaczne szybkie ciasteczka
 
         
         
        Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1433
 
            Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5951
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18752
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1433
 
            Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5951
 
            Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18752
 
         
         
                Składniki
1.Ciasto francuskie pokrój na kwadraty. 2.Serek homogenizowany wymieszaj z jedną łyżeczką budyniu. 3.Na każdym kwadracie po rób kleksy.
4.Na kleksach ułóż owoce. Roztrzep jajko i za pomocą pędzelka rozsmaruj jajko na brzegach każdego ciasteczka. Następnie posyp cukrem brązowym. 5.Piekarnik nagrzej góra dół 200st. Zapiekaj 35-40min. Szybko i smacznie. Polecam :)