Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kawki polecam smaczne szybkie ciasteczka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1373
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1373
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1.Ciasto francuskie pokrój na kwadraty. 2.Serek homogenizowany wymieszaj z jedną łyżeczką budyniu. 3.Na każdym kwadracie po rób kleksy.
4.Na kleksach ułóż owoce. Roztrzep jajko i za pomocą pędzelka rozsmaruj jajko na brzegach każdego ciasteczka. Następnie posyp cukrem brązowym. 5.Piekarnik nagrzej góra dół 200st. Zapiekaj 35-40min. Szybko i smacznie. Polecam :)