Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 973
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15315
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1884
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 973
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15315
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1884
Składniki
Galaretki rozpuszczamy każdą oddzielnie w 2 szkl wody. Do pucharków najpierw wlewamy brzoskwiniową galaretkę, gdy zacznie tężeć układamy na niej brzoskwinię z puszki pokrojoną na kawałki. Gdy pierwsza warstwa stężeje zalewamy czerwoną galaretka i przy brzegach pucharków układamy ponownie kawałki brzoskwiń tak by było je widać. Gdy galaretki stężeją dodajemy bitą smeitanę. Wierzch zdobimy czekoladowymi kulkami, winogronami i świeżą brzoskwinią.