Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Galaretki rozpuszczamy każdą oddzielnie w 2 szkl wody. Do pucharków najpierw wlewamy brzoskwiniową galaretkę, gdy zacznie tężeć układamy na niej brzoskwinię z puszki pokrojoną na kawałki. Gdy pierwsza warstwa stężeje zalewamy czerwoną galaretka i przy brzegach pucharków układamy ponownie kawałki brzoskwiń tak by było je widać. Gdy galaretki stężeją dodajemy bitą smeitanę. Wierzch zdobimy czekoladowymi kulkami, winogronami i świeżą brzoskwinią.