Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy kto uwielbia czekoladę, uwielbia również Brownie! Dziś podsyłam przepis na pyszne Brownie! Gwarantuje, że przypadnie do gustu każdemu! Sprawdźcie koniecznie!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1671
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1463
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1461
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1642
Składniki
W małej miseczce roztapiamy czekoladę i odstawiamy na bok aż do wystygnięcia. W większej misce łączymy masło wraz z cukrem i miksujemy na gładką masę. Gdy masło będzie białe dodajemy po jednym jajku, ciągle miksując masę, W osobnej miseczce łączymy mąkę z mielonymi migdałami i dodajemy stopniowo do ucierającej się masy. Następnie do masy dodajemy wystudzoną czekoladę i dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160°C ( góra-dół) przez 30 minut.