Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy kto uwielbia czekoladę, uwielbia również Brownie! Dziś podsyłam przepis na pyszne Brownie! Gwarantuje, że przypadnie do gustu każdemu! Sprawdźcie koniecznie!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2036
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5441
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5482
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3712
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2036
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5441
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5482
Składniki
W małej miseczce roztapiamy czekoladę i odstawiamy na bok aż do wystygnięcia. W większej misce łączymy masło wraz z cukrem i miksujemy na gładką masę. Gdy masło będzie białe dodajemy po jednym jajku, ciągle miksując masę, W osobnej miseczce łączymy mąkę z mielonymi migdałami i dodajemy stopniowo do ucierającej się masy. Następnie do masy dodajemy wystudzoną czekoladę i dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160°C ( góra-dół) przez 30 minut.