Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy kto uwielbia czekoladę, uwielbia również Brownie! Dziś podsyłam przepis na pyszne Brownie! Gwarantuje, że przypadnie do gustu każdemu! Sprawdźcie koniecznie!
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 14
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 26
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 139
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 272
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 14
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 26
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 139
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 272
Składniki
W małej miseczce roztapiamy czekoladę i odstawiamy na bok aż do wystygnięcia. W większej misce łączymy masło wraz z cukrem i miksujemy na gładką masę. Gdy masło będzie białe dodajemy po jednym jajku, ciągle miksując masę, W osobnej miseczce łączymy mąkę z mielonymi migdałami i dodajemy stopniowo do ucierającej się masy. Następnie do masy dodajemy wystudzoną czekoladę i dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160°C ( góra-dół) przez 30 minut.