Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy kto uwielbia czekoladę, uwielbia również Brownie! Dziś podsyłam przepis na pyszne Brownie! Gwarantuje, że przypadnie do gustu każdemu! Sprawdźcie koniecznie!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94109
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2789
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1659
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2348
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94109
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2789
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1659
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2348
Składniki
W małej miseczce roztapiamy czekoladę i odstawiamy na bok aż do wystygnięcia. W większej misce łączymy masło wraz z cukrem i miksujemy na gładką masę. Gdy masło będzie białe dodajemy po jednym jajku, ciągle miksując masę, W osobnej miseczce łączymy mąkę z mielonymi migdałami i dodajemy stopniowo do ucierającej się masy. Następnie do masy dodajemy wystudzoną czekoladę i dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160°C ( góra-dół) przez 30 minut.