Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy kto uwielbia czekoladę, uwielbia również Brownie! Dziś podsyłam przepis na pyszne Brownie! Gwarantuje, że przypadnie do gustu każdemu! Sprawdźcie koniecznie!
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 257
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 3371
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 346
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29301
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 257
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 3371
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 346
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29301
Składniki
W małej miseczce roztapiamy czekoladę i odstawiamy na bok aż do wystygnięcia. W większej misce łączymy masło wraz z cukrem i miksujemy na gładką masę. Gdy masło będzie białe dodajemy po jednym jajku, ciągle miksując masę, W osobnej miseczce łączymy mąkę z mielonymi migdałami i dodajemy stopniowo do ucierającej się masy. Następnie do masy dodajemy wystudzoną czekoladę i dokładnie mieszamy. Masę przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160°C ( góra-dół) przez 30 minut.