Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim Brownie są tylko produkty pochodzenia roślinnego. Jest idealne dla ludzi cierpiących na celiakię oraz tych, którzy z różnych przyczyn stosują dietę wegańską.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 299
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 24415
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8923
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 715
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 299
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 24415
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8923
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 715
Składniki
Smak idealny, jak na Brownie przystało mocno czekoladowy i wilgotny. Fasolę należy odcedzić i zmiksować blenderem z bananami. Skrobię rozprowadzić w mleku sojowym, połączyć z miazgą fasolowo-bananową, dodać kakao i cukier klonowy. Wszystko dokładnie wymieszać blenderem. Wylać na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzchu poukładać zamrożone truskawki. Piec w temp. 160* ok. 45 minut. Po upieczeniu odczekać chwilę, aż się przestudzi i można konsumować ;)