Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim Brownie są tylko produkty pochodzenia roślinnego. Jest idealne dla ludzi cierpiących na celiakię oraz tych, którzy z różnych przyczyn stosują dietę wegańską.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 4013
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29427
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 179
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18863
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 794
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 4013
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29427
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 179
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18863
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 794
Składniki
Smak idealny, jak na Brownie przystało mocno czekoladowy i wilgotny. Fasolę należy odcedzić i zmiksować blenderem z bananami. Skrobię rozprowadzić w mleku sojowym, połączyć z miazgą fasolowo-bananową, dodać kakao i cukier klonowy. Wszystko dokładnie wymieszać blenderem. Wylać na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzchu poukładać zamrożone truskawki. Piec w temp. 160* ok. 45 minut. Po upieczeniu odczekać chwilę, aż się przestudzi i można konsumować ;)