Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim Brownie są tylko produkty pochodzenia roślinnego. Jest idealne dla ludzi cierpiących na celiakię oraz tych, którzy z różnych przyczyn stosują dietę wegańską.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1046
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1046
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Składniki
Smak idealny, jak na Brownie przystało mocno czekoladowy i wilgotny. Fasolę należy odcedzić i zmiksować blenderem z bananami. Skrobię rozprowadzić w mleku sojowym, połączyć z miazgą fasolowo-bananową, dodać kakao i cukier klonowy. Wszystko dokładnie wymieszać blenderem. Wylać na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzchu poukładać zamrożone truskawki. Piec w temp. 160* ok. 45 minut. Po upieczeniu odczekać chwilę, aż się przestudzi i można konsumować ;)