Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim Brownie są tylko produkty pochodzenia roślinnego. Jest idealne dla ludzi cierpiących na celiakię oraz tych, którzy z różnych przyczyn stosują dietę wegańską.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2994
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2084
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 797
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2994
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2084
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 797
Składniki
Smak idealny, jak na Brownie przystało mocno czekoladowy i wilgotny. Fasolę należy odcedzić i zmiksować blenderem z bananami. Skrobię rozprowadzić w mleku sojowym, połączyć z miazgą fasolowo-bananową, dodać kakao i cukier klonowy. Wszystko dokładnie wymieszać blenderem. Wylać na formę wyłożoną papierem do pieczenia. Na wierzchu poukładać zamrożone truskawki. Piec w temp. 160* ok. 45 minut. Po upieczeniu odczekać chwilę, aż się przestudzi i można konsumować ;)