Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedni się nim zachwycają, inni omijają z daleka. Dla fanów rabarbaru.
forma 30x40 cm, mikser, dwie miski
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19958
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 511
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244113
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19958
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 511
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244113
Składniki
Piec 20-25 minut. Po upieczeniu ostudzić. Smacznego :)
Piekarnik nagrzać do 160 stopni. Prostokątną formę wyłożyć papierem do pieczenia.
Kuwerturę posiekać i razem z masłem roztopić w kąpieli wodnej. Ostudzić.
Mąkę wymieszać z kakao, sodą i orzechami.
Jajka ubić na puch z cukrem i solą, dodać roztopioną kuwerturę i masło. Na koniec połączyć z mąką. Ciasto przełożyć do formy.
Rabarbar umyć i oczyścić. Obieraczką do warzyw pokroić na długie paski. Paski układać na przygotowanym cieście tworząc kratkę.