Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brownie z czerwonej fasoli, bananów i suszonych bakalii. Smaczne i łatwe w przygotowaniu. Polecam.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13534
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 842
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12704
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13534
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 842
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12704
Składniki
Fasolę odsączyć z zalewy, dodać pokrojone banany, jaja, kakao, miód i golden sirup, zmiksować za pomocą ręcznego blendera. Namoczone wcześniej morele i śliwki pokroić i dodać do ciasta. Orzechy nerkowca dodać w całości. Ciasto wylać do formy i piec w 170* 30 minut.
Olej roztopić, dodać miód, kakao i kostki czekolady. Polewę wylać na gotowe, upieczone ciasto i posypać orzechami nerkowca. Smacznego.