Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i rozgrzewający budyń na chłodne dni.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1883
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1635
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2495
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1883
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1635
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1577
Składniki
Szklankę mleka gotujemy z masłem, gdy zaczyna bulgotać, należy wyłączyć, wrzucić połamaną czekoladę i kawę. Wymieszać, aż czekolada się rozpuści. W pozostałym zimnym mleku rozprowadzamy skrobię kukurydzianą. Zimne mleko ze skrobią wlewamy do ciepłego mleka z rozpuszczoną czekolada i kawą. Gotujemy na małym ogniu,aż powstanie konsystencja budyniu, ciągle mieszając. Smacznego.