Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki budyń jest najlepszy. Prawdziwy, domowy :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 493
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16733
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 422
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 493
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16733
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 422
Składniki
Z jajek i cukru zrobić kogiel-mogiel. Dodać mąkę wymieszaną z kakao, dobrze wymieszać i wlać do gotującego się mleka z masłem. Gotować aż masa zgęstnieje. Pychota Zajadać Smacznego