Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie tylko budyniem z torebki żyje człowiek
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457744
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1461
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2277
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 584
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457744
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1461
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2277
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 584
Składniki
Z mleka zwykłego odlać 1/2 szkl. i rozpuścić w nim mąkę ziemn. Resztę obu mlek zagotować w rondlu z pozostałymi składnikiami ( z wyjątkiem uprażonych wiórek). Do gotującej się zawartości rondla wlać mleko z mąką i gowtować jeszcze 2min.
Gotowy bydyń posypać uprażonymi wiórami kokosowymi.
Smacznego - mnie najbardziej smakuje mocno schłodzony z lodówki ale są w domu i amatorzy gorącego deseru.