Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie tylko budyniem z torebki żyje człowiek
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18936
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19329
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18936
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19329
Składniki
Z mleka zwykłego odlać 1/2 szkl. i rozpuścić w nim mąkę ziemn. Resztę obu mlek zagotować w rondlu z pozostałymi składnikiami ( z wyjątkiem uprażonych wiórek). Do gotującej się zawartości rondla wlać mleko z mąką i gowtować jeszcze 2min.
Gotowy bydyń posypać uprażonymi wiórami kokosowymi.
Smacznego - mnie najbardziej smakuje mocno schłodzony z lodówki ale są w domu i amatorzy gorącego deseru.