Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i aromatyczne bułeczki z jabłkiem i cynamonem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8725
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8725
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Jajka utrzyj z cukrem i masłem dodaj mąkę z proszkiem do pieczenia, cukrem waniliowym i cynamonem.Połącz dokładnie.Jabłka obierz pokrój w kostkę dodaj do ciasta .Z ciasta formuj bułeczki i układaj na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem