Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1530
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1491
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1731
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1530
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1491
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
MASA BUDYNIOWA:Jajka roztrzepać z mąkami i mała ilością mleka. Zagotować mleko z cukrami, wlać roztrzepane jajka.(ugotować budyń). Ostudzić masę i utrzeć z margaryną i sokiem z cytryny. Wyłożyć na biszkopt.
MASA CAPUCCINO: kawę capuccino rozpuścić w przegotowanym mleku. Gdy wystygnie ubić na nim śnieżki, dodać rozpuszczoną żelatynę. Masę wyłożyć na placek. Schłodzić w lodówce.
Najlepsze na drugi dzień.