Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Ubij jajka z cukrem, dodaj kakao, olej roślinny, mąkę i ugniataj do uzyskania gładkości. Ciasto ułożyć w skórce na blasze wyłożonej pergaminem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 18 minut. Gdy ciasto ostygnie, wytnij kółka foremkami. Przygotuj śmietanę: ubij śmietanę z cukrem i kakao. Posmaruj koła kremem. Zmiel okruchy na okruchy za pomocą blendera. Rozwałkuj okruchy na ciastach. Udekoruj rozpuszczoną czekoladą i startymi orzechami.