Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy biszkopt przełożony lekkim kremem
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 614
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1288
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458009
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1546
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2318
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 614
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1288
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458009
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1546
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2318
Składniki
Biszkopta przekroić wzdłuż, nasączyć sokiem z brzoskwiń. Mascarpone zmiksować z cukrem pudrem i dodać ziarenka z wanilii, ubić kremówkę i dodawać ją do serka i delikatnie wymieszać. Nałożyć na biszkopta, przykryć druga warstwą ciasta.
Brzoskwinie pokroić w kosteczkę, wyłożyć na wierzch. Galaretka rozpuścić w 600 ml wody, tężejącą zalać owoce i odstawić do lodówki.