Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla Państwa super pomysł na szybkie słodkości na przykład do kawy z bliskimi
radełko do pizzy, blaszka od piekarnika, papier do pieczenia, nóż, pędzelek kuchenny
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1703
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19282
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1703
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Składniki
ciasto pokroić w paski są widoczne na blogu co i jak wykonać, jabłka obrać i pokroić na plasterki. Następnie każdy plasterek zawijać przygotowanymi paskami ciasta francuskiego, przygotowane wyłożyć na blaszce od piekarnika, piekarnik rozgrzać do 200 stopni wstawić ciastka i piec przez 25-30 minut do ładnego zarumienienia
Gotowe już upieczone wyjąć z piekarnika ostudzić i można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową