Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla Państwa super pomysł na szybkie słodkości na przykład do kawy z bliskimi
radełko do pizzy, blaszka od piekarnika, papier do pieczenia, nóż, pędzelek kuchenny
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4448
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12068
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6858
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5630
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4448
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12068
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6858
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5630
Składniki
ciasto pokroić w paski są widoczne na blogu co i jak wykonać, jabłka obrać i pokroić na plasterki. Następnie każdy plasterek zawijać przygotowanymi paskami ciasta francuskiego, przygotowane wyłożyć na blaszce od piekarnika, piekarnik rozgrzać do 200 stopni wstawić ciastka i piec przez 25-30 minut do ładnego zarumienienia
Gotowe już upieczone wyjąć z piekarnika ostudzić i można posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową