Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i bardzo zdrowy przepis na pachnące cynamonem ciasteczka marchewkowe. Bez mąki, bez jajek i białego cukru! Składniki znajdziesz w najbliższym sklepie spożywczym! Słodka przekąska dla osób będących na diecie!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10478
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336809
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4450
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424085
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10478
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336809
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4450
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424085
Składniki
Do miski przekładamy obranego banana i ugotowane marchewki. Dodajemy słodzik, aromat pomarańczowy, cynamon i imbir. Blendujemy.
Do uzyskanej masy dodajemy płatki owsiane. Mieszamy łyżką do momentu połączenia się składników.
Wilgotnymi dłońmi formujemy niewielkie ciasteczka i układamy je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Ciastka pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach bez termoobiegu na środkowej półce piekarnika.
Upieczona ciastka dekorujemy rozpuszczoną w kąpieli wodnej gorzką czekoladą i płatkami migdałowymi. Smacznego.