Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukacie inspiracji na słodkie przekąski, które zaserwujecie dzieciom w Halloween? Te ciasteczka przygotujecie w zaledwie kilka chwil. Są niezwykle proste, a do tego smaczne i efektowne. Z pewnością przykują uwagę wszystkich gości!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 161
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14652
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19708
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 161
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1884
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14652
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19708
Składniki
Wszystkie biszkopty od spodu smarujemy kremem czekoladowym. Do połowy przyklejamy małe pianki marshmallow (jedna obok drugiej na całej powierzchni biszkoptu) - to będą zęby naszych ciasteczkowych potworów. Następnie do pianek przyklejamy drugą część biszkoptu.
Teraz zabieramy się za oczy. Draże smarujemy z jednej strony kremem czekoladowym. Następnie przyklejamy je do dużych pianek marshmallow. Pianki z drażami również smarujemy z drugiej strony kremem czekoladowym i przyklejamy je do złożonych biszkoptów. Dwie pianki umieszczamy obok siebie, tak aby stanowiły oczy naszego ciateczkowego potworka. Gotowe ciasteczka układamy na talerzu. Talerz dookoła dekorujemy drażami. Gotowe!