Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka można zrobić z płatkami owsianymi , czekoladą lub bakaliami. Są kruche i bardzo dobre.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1642
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1439
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1556
Składniki
Cukier, musli, wiórki kokosowe i mąkę wymieszać w misce.
Margarynę roztopić w rondelku. Dodać łyżkę miodu i mieszać do rozpuszczenia. Do małej filiżanki wlać 2 łyżki wrzątku. Wsypać sodę. Wlać do rondelka z margaryną. Wystudzić. Połączyć składniki.
Z masy uformować kształt ciasteczek. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Piekarnik rozgrzać do 180 stopni. . Piec ok.8 min, aż uzyskają złoty kolor